Kontaktirajte nas

Naš tim će sarađivati sa vama od početka do kraja, pružajući vam podršku i savete u vezi sa odabiranjem adekvatne opreme, postavljanjem sistema ozvučenja i rešavanjem tehničkih izazova

Telefon

064/ 1071-207

E-mail

kontakt@tonmaster.rs

Adresa

Ul. Beogradska br. 123, Barajevo/Beograd 11460

Postavite pitanje

Česta pitanja

+ Kakva oprema nudite za iznajmljivanje ozvučenja?

Nudimo širok spektar ozvučnih sistema i opreme za iznajmljivanje, uključujući mikrofone, zvučnike, pojačala, miksete, monitoring sisteme i mnogo više. Naša oprema je visokog kvaliteta i pažljivo odabrana kako bismo vam pružili vrhunsko zvučno iskustvo.

+ Da li imate tehničare koji će postaviti i rukovati opremom tokom događaja?

Da, naš tim obučenih tehničara je na raspolaganju da postavi i rukuje ozvučenjem tokom vašeg događaja. Oni će se pobrinuti da sve bude pravilno podešeno i funkcioniše bez ikakvih tehničkih problema, kako biste se mogli fokusirati na sam događaj.

+ Kako mogu znati koju opremu trebam iznajmiti za svoj događaj?

Naš tim stručnjaka će vam pomoći da odaberete pravu opremu za vaše potrebe. S obzirom na vrstu događaja, broj gostiju, prostor i druge faktore, pružićemo vam preporuke i savete kako biste dobili optimalno zvučno rešenje. Takođe, možete nam opisati vaše potrebe i ciljeve, a mi ćemo vam pomoći da napravite pravi izbor.

+ Da li dostavljate opremu na lokaciju događaja?

Da, nudimo uslugu dostave opreme na lokaciju događaja. Naš tim će se pobrinuti da oprema bude pravovremeno isporučena i postavljena kako biste imali sve spremno za vaš događaj. Nakon završetka događaja, takođe ćemo preuzeti opremu.

+ Kakva je vaša podrška tokom događaja ako se pojave tehnički problemi?

Naša podrška je neprekidna tokom celog događaja. Ako se pojave bilo kakvi tehnički problemi, naši tehničari će biti na raspolaganju da ih reše brzo i efikasno. Takođe, možete nas kontaktirati telefonom ili putem e-maila kontakt@tonmaster.rs tokom događaja ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice.

klijenti

Naši zadovoljni klijenti!

Uzbuđeni smo zbog onoga što smo postigli tokom ovih godina, ali i zbog onoga što nam budućnost donosi.

Call Now Button