Uslovi korišćenja

Dobrodošli na Ton Master veb sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja pre nego što pristupite ili koristite naš sajt. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na sledeće uslove i odredbe:

  1. Intelektualna svojina: Sva autorska prava, zaštitni znaci i ostala intelektualna svojina vezana za sadržaj na ovom sajtu (uključujući tekst, slike, grafike, logotipe itd.) su vlasništvo Ton Mastera ili su korišćena uz odobrenje vlasnika. Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, distribuiranje ili korišćenje ovog sadržaja bez prethodne pismene saglasnosti.
  2. Ograničenja odgovornosti: Sva informacija na ovom sajtu se pruža samo u informativne svrhe. Ton Master ne daje nikakve garancije ili izjave u vezi sa tačnošću, potpunosti ili pouzdanošću informacija na sajtu. Korišćenje ovih informacija je isključivo na sopstvenu odgovornost korisnika.
  3. Veze ka drugim sajtovima: Naš sajt može sadržati veze ka drugim veb sajtovima koji su van naše kontrole. Ton Master ne snosi odgovornost za sadržaj ili politiku privatnosti tih sajtova. Korišćenje tih veza je na sopstvenu odgovornost korisnika.
  4. Registracija i nalog: Ukoliko je potrebno da se registrujete ili otvorite nalog na našem sajtu, obavezujete se da pružite tačne, ažurirane i potpune informacije. Vi ste odgovorni za održavanje sigurnosti vašeg naloga i lozinke, kao i za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu.
  5. Izmena uslova korišćenja: Ton Master zadržava pravo da izmeni ove Uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Sve izmene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na ovom sajtu. Redovno pregledajte Uslove korišćenja kako biste bili informisani o eventualnim izmenama.
  6. Prekid pristupa: Ton Master zadržava pravo da prekine ili obustavi pristup ovom sajtu, uključujući pristup određenim funkcijama ili sadržaju, bez prethodne najave.
  7. Primenljivi zakon i nadležnost: Ovi Uslovi korišćenja regulisani su zakonima Republike Srbije. Svi sporovi koji proisteknu iz ili u vezi sa ovim Uslovima korišćenja podležu nadležnosti sudova u Republici Srbiji.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte.

Iznajmljivanje ozvučenja - Ton Master
Call Now Button